MaxGroup a investit 50.000 euro într-un restaurant din Bucureşti şi vrea vânzări de 500.000 de euro în primul an. Alexandru Cojocaru, manager: „Pentru primul an de activitate estimăm afaceri de 500.000 de euro, urmând ca în 2021 şi 2022 să creştem organic spre 750.000 de euro, respectiv un milion de euro“

Alexandru Niţă, fost concurent în cadrul MasterChef, operează restaurantul Rost, după ce compania MaxGroup a investit 50.000 de euro în deschiderea acestuia în centrul Capitalei, iar...
Testează abonamentul ZF Corporate

Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.

Cere demo Abonează-te acum

După activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore

Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.

Logare
Am uitat parola

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.