ZF Live. Ce facem cu gazul din Marea Neagră şi cum poate fi prelucrat intern? „Avem infrastructură industrială, avem conexiuni de gaz, avem conexiuni electrice, deci platformele industriale încă există. Putem adăuga încă 50%. Dacă luăm structura logistică şi industrială veche noi aveam capacitatea să consumăm de trei ori mai mult decât consumăm astăzi, în urmă cu 30 de ani”
♦ Consumul intern de gaze este de circa 10 miliarde de metri cubi, dar putem avea un consum de 15 miliarde de metri cubi.
Gazele naturale de care dispune ...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- Acţiunile companiilor energetice cresc puternic pe fondul atacului israelian în Iran
- Producţia industrială a scăzut în primele patru luni ale anului
- Avans pe cel mai mare şantier energetic din România. Sebastian Burduja, ministrul energiei: Centrala de la Mintia, un proiect pe gaz de 1,4 mld. euro, va fi gata la jumătatea anului viitor. 500 de oameni sunt la lucru, 200 de firme locale implicate
- De la ce procent încolo verde devine prea mult verde pentru sistemul energetic local: România ar putea integra eoliene şi solare până la 60% din mixul de producţie. Cât mai are până acolo?
- Polonezii de la R.Power devin cel mai puternic investitor în stocarea de energie din România, o piaţă care fierbe. „Este o viziune pe termen lung de a construi o industrie energetică stabilă în Europa Centrală şi de Est“. Acum, polonezii demarează cea mai