Berlinul ar vrea să elimine taxele pe electricitate pentru a creşte gradul de utilizare a umilei pompe de căldură, pe cale să devină cea mai ieftină opţiune de încălzire. Dar cine câştigă din această tendinţă?
Germania ar putea reduce taxele pe electricitate la aproape zero pe fondul vânzărilor modeste de pompe de căldură, scrie Euractiv.
Din 2024, ţara vrea să vadă 500.000 de pompe de...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- Nuclearelectrica, operatorul centralei de la Cernavodă, a semnat un acord cu grupul francez Framatome pentru a explora posibilitatea producerii unui izotop folosit în tratarea cancerului
- România începe azi implementarea Sistemului Garanţie-Returnare. Mircea Fechet, ministrul Mediului: „SGR este ca un copil pe care, în primul an, îl vom învăţa să meargă, probabil că la început va mai şchiopăta, dar vom reuşi”
- Comisia Europeană a ales 166 de proiecte strategice pe energie. România, autoproclamatul hub energetic, aproape inexistentă. De ce?
- Bogdan Toncescu, Transelectrica: Nu trebuie să închidem nimic în energie înainte de a pune ceva în loc. În patru ani, Dobrogea va putea conecta 4.000 MW datorită investiţiilor în reţea
- Comisia Europeană a ales 166 de proiecte strategice pe energie, de interes comun şi mutual, care vor avea acces la finanţări de miliarde de euro. România, autoproclamatul hub energetic, aproape inexistentă pe harta investiţiilor. Cine este de vină?