Pe platforma V-Hub, creată de Vodafone pentru a facilita accesul IMM-urilor la soluţiile digitale, antreprenorii pot citi articole legate de digitalizare, pot primi consultanţă şi pot testa gratuit, timp de o lună, soluţii de emitere facturi, semnătură digitală, arhivarea documentelor sau securitate.

ZF Special. Afaceri de la zero. Mihnea Rădulescu, business director al Vodafone România: Nu ducem lipsă de soluţii sau de tehnologie. Ceea ce lipseşte este informarea, dar curiozitatea antreprenorilor este în creştere

Primul pas către digitalizare, un subiect discutat din ce în ce mai mult în mediul antreprenorial, este informarea şi înţelegerea beneficiilor aduse de soluţiile di­gitale. Mihnea...
Testează abonamentul ZF Corporate

Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.

Cere demo Abonează-te acum

După activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore

Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.

Logare
Am uitat parola

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.