Alumil Rom Industry vrea să vândă trei terenuri şi construcţiile aferente, în Bucureşti, pentru 4 mil.euro

25 oct 2017 Autor: Roxana Rosu

Alumil Rom Industry (ALU), filială a companiei Alumil Aluminium Industry Grecia, grup care activează în industria de extrudare a aluminiului la nivel internaţional, vrea să vândă trei imobile din Bucureşti, la un preţ total de patru milioane euro, plus TVA.

Propunerea a fost adoptată luni de Consiliul de Administratie al  companiei.

Primul imobile este situat pe Str. Sebastian, fiind format din teren de  6949 mp şi construcţii, al doilea este pe aceeaşi stradă, format din teren de 520 mp şi magazie metalică, iar al treilea, pe Calea Rahovei, format din teren de 14.816 mp şi construcţii, potrivit anunţului publicat la BVB.

Pretul  de vânzare va fi de 4.000.000 euro plus TVA (sau cu aplicarea masurilor de simplificare).

 ”Tranzactia cu privire la fiecare imobil se va putea efectua fie direct prin incheierea contractului de vanzare cumparare cat si in doua etape, prin incheierea unui antecontract de vanzare cumaprare si plata unui avans si apoi finalizarea formalitatilor prin semnarea contractului de vanzare cumparare in forma autentica”.

Alumil Rom Industry a înregistrat anul trecut venituri de 57,9 milioane lei, în scădere cu circa 3% faţă de 2015, în timp ce profitul net s-a redus la jumătate, la 1,1 mil. lei. 

Compania a mai vândut în acest an şi două terenuri în judeţul Timiş, pentru 470.000 euro, plus TVA.

 

 

 

Printeaza

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.