Opinie Cristian Hostiuc, director editorial ZF

Care este temerea cea mai neagră a analiştilor: Dacă nu va exista o coordonare la nivel înalt, România se va confrunta cu un val de colapsuri şi de falimente ale firmelor, care va atrage o reacţie în lanţ în toată economia, cu pierderi de joburi şi cu pierderi în bănci greu de gestionat. Dar cine va finanţa această lipsă de cash?

Criza economică adusă de Covid-19 este abia la început, iar cele mai multe firme, în special cele româneşti, trăiesc şi rezistă acum din creşterea termenelor de plată către furnizori...
Testează abonamentul ZF Corporate

Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.

Cere demo Abonează-te acum

După activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore

Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.

Logare
Am uitat parola

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.