ANALIZĂ

Prof. Univ. Dr. Tudorel ANDREI: Evaluări operative în perioada de criză. Primele evaluări ale impactului crizei de la Institutul Naţional de Statistică. Pe o scară de la 1 la 5, hotelurile şi restaurantele sunt la 2, industria prelucrătoare la 3, iar utilităţile şi comunicaţiile la 4

Criza generată de răspândirea COVID – 19 ne-a luat pe toţi prin surprindere. Ca persoane individuale, instituţii şi societate în întregul ei. Practic, putem spune că trăim într-o...
Testează abonamentul ZF Corporate

Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.

Cere demo Abonează-te acum

După activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore

Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.

Logare
Am uitat parola

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.