Niro intră pe piaţa asigurărilor şi cumpără 50% din Ritter Broker

31 oct 2018 Autor: Cristina Bellu

”Prin această extindere, credem că Ritter Broker poate să urce în clasamentul brokerilor de profil, undeva în zona locurilor 30-40, de la pozizţia actuală situată între locurile 70-80.”

Grupul de investiţii cu capital românesc Niro Investment Group a decis să intre pe piaţa asigurărilor achiziţionând 50% din Ritter Broker, companie fondată în urma cu opt ani de către finanţistul Cătălin Vasile si directorul de vânzări Alexandra Brătescu.

“Prin această extindere, credem că Ritter Broker poate să urce în clasamentul brokerilor de profil, undeva în zona locurilor 30-40, de la pozizţia actuală situată între locurile 70-80”, spune Cătălin Vasile, Partener şi director general Ritter Broker.

Ritter Broker a pus bazele unui sistem de franciză în domeniul asigurărilor şi al leasingului financiar, sistem ce vine în sprijinul francizatului, oferind atât un pachet extins de servicii, produse şi colaboratori cât si know-how-ul în materie de adaptarea nevoilor indivizilor, persoane fizice sau juridice, la sistemele şi produsele de asigurări şi leasing financiar.

“Vedem parteneriatul cu francizatul Ritter pe termen lung şi foarte lung, din care să beneficiem fiecare în parte de experienta celuilalt şi astfel să dezvoltăm o echipă consolidată ce va deservi exclusiv francizaţilor şi nevoilor acestora. Vom acorda acces instant şi gratuit la platforma Ritter care susţine întreaga activitate a francizei, support tehnic pentru produsele de asigurare comercializate şi transparentă în privinta comisioanelor şi a contractelor.”, adaugă Cătălin Vasile.

Ritter Broker este compania care a consiliat Niro Investment Group de-a lungul anilor în privinţa poliţelor de asigurare.
 

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 01.11.2018

Read this article in English on www.ZFEnglish.com
Printeaza

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.