Antonio Babeti, la ZF Live: Ne-am gândit la optimizarea costurilor când am decis fuziunea Globasig Broker cu Millenium Insurance Broker

13 iun 2018 Autor: Roxana Rosu

Optimizarea costurilor a fost unul dintre motivele care au stat în spatele fuziunii Globasig Broker cu Millenium Insurance Broker, având în vedere şi faptul că o conformare la schimbările legislative venite din partea Comisiei Europene aduce costuri destul de mari.

“Am gândit fuziunea între cei doi brokeri de asigurări - Globasig  şi Millenium, locurile 26 şi 11 în piaţă - din mai multe puncte de vedere. Ne gândim la ea de 2,5 ani. În ianuarie 2018 am finalizat discuţiile. Contextul este provocator. Ne-am gândit la optimizarea costurilor. Conformarea la schimbările legislative venite din partea Comisiei Europene aduce costuri destul de mari. Putem fi mai puternici împreună decât separat. GlobAsig a fost înfiinţată în 2002, de doi prieteni de-ai mei. În 2008 am preluat-o eu. Din 2010 mă ocup personal de ea”, a declarat la ZF Live Antonio Babeti, director executiv al Millenium Insurance Broker. 

Antonio Babeti deţinea circa 70% din Globasig şi are 25% din firma rezultată în urma fuziunii. 

Printeaza

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.