Paul Palaş, managerul hotelului Central din Ploieşti: Un recepţioner poate câştiga până la 500 de euro, în timp ce salariul unui bucătar şef ajunge şi la 1.000 de euro
Pentru a atrage cât mai mulţi clienţi, trebuie să existe un mix de factori. În primul rând trebuie să existe dotări. Nu se poate discuta despre servicii de calitate dacă nu...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- Premier Restaurants, compania care operează restaurantele McDonald’s în România, a avut afaceri de 1,7 mld. lei, mai mari cu 18% în 2023
- Ziarul Financiar lansează prima ediţie a Top 100 companii antreprenoriale româneşti
- Noile norme UE privind ambalajele interzic anumite tipuri de ambalaje din plastic din 2030, precum cele pentru fructe şi legume proaspete, ambalajele miniaturale pentru produse de igienă din hoteluri sau pungile de transport din plastic foarte subţire
- Cu vara aproape, lipsa forţei de muncă rămâne o provocare majoră pentru destinaţii turistice „fierbinţi“ din Europa
- Coolcations: o viitoare tendinţă de succes în rândul turiştilor?