Proiect european de peste 1 mil. euro pentru realizarea unui centru multifuncţional în Târgu Mureş

16 oct 2019 Autor: Laurentiu Cotu

Primăria Târgu Mureş a câştigat un proiect european de peste 5,4 mil. lei (aproximativ 1,1 mil. euro) pentru realizarea unui centru multifuncţional în zonele de locuit maginalizate din municipiu. Proiectul are ca scop oferirea de sprijin pentru regenerarea economică şi socială a comunităţilor defavorizate.

Investiţia presupune construirea unui centru multifuncţional, cu un cabinet medical (inclusiv anexe), sală multifuncţională, săli de terapii ocupaţionale, de activităţi, de educaţie formală/nonformală,  de ludoterapie, grupuri sanitare, cabinete de consiliere. Totodată,investiţia prevede realizarea unei amenajări exterioare cu amfiteatru, spaţiu de joacă pentru copii, zonă de odihnă şi relaxare,  spaţii pietonale, locuri de parcare, zone verzi cu plantarea de arbori şi arbuşti.

 

 

 

Printeaza

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.