Proiect european de 10,7 mil. lei pentru extinderea şi dotarea ambulatoriului spitalului municipal Urziceni

8 apr 2020 Autor: Laurentiu Cotu

Spitalul municipal din Urziceni, subordonat Consiliului Judeţean Ialomiţa, a câştigat un proiect european de 10,7 mil. lei (2,3 mil. euro) pentru extinderea şi dotarea ambulatoriu Corp C. Perioada de implementare a proiectului este de 53 de luni.

Proiectul este finanţat în cadrul Axei prioritare 8   ’’Dezvoltarea infrastructurii sanitare şi sociale’’, Prioritatea de investiţii 8.1 – ’’Investiţii în infrastructurile sanitare şi sociale care contribuie la dezvoltarea la nivel naţional, regional şi local, reducând inegalităţile în ceea ce priveşte starea de sănătate şi promovând incluziunea socială prin îmbunătăţirea accesului la serviciile sociale, culturale şi de recreere, precum şi trecerea de la serviciile instituţionale la serviciile prestate de comunităţi’’, Obiectivul specific 8.1 – Creşterea accesibilităţii serviciilor de sănătate, comunitare şi a celor de nivel secundar, în special pentru zonele sărace şi izolate, Operaţiunea A - Ambulatorii.

       

 

 

 

Printeaza

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.