CJ Cluj a investit peste 6,5 mil. lei pentru achiziţia a 33 de noi echipamente şi aparaturi medicale pentru Spitalul Clinic de Recuperare Cluj-Napoca

13 ian 2020 Autor: Laurentiu Cotu

Consiliul Judeţean Cluj a achiziţionat 33 de noi echipamente şi aparaturi medicale de ultimă generaţie care au fost date în folosinţă în cadrul Spitalului Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca, unitate medicală aflată în subordine.

Valoarea echipamentelor cumpărate din bugetul propriu al forului administrativ judeţean este de peste 6,5 mil. de lei (aproximativ 1,4 mil. euro), potrivit unui comunicat de presă al Consiliului Judeţean Cluj.

Spitalul Clinic de Recuperare Cluj a fost dat în folosinţă în luna mai a anului 1978, având o suprafaţă totală de peste 23.000 mp.

Personalul unităţii este format din 537 de angajaţi, aparţinând diferitelor categorii profesionale, care asigura desfăşurarea actului medical pentru un număr mediu de 11.000 pacienţi spitalizaţi anual pe cele 406 paturi şi circa 60.000 de pacienţi trataţi ambulatoriu.

 

Printeaza

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.