Este oficial: Codul Fiscal, actualizat la zi, a fost publicat de ANAF

15 iun 2019 Autor: Alexandru Nanu

ANAF a pubilcat, în această săptămână, pe site-ul instituţiei varianta actualizată a Codului Fiscal şi a normelor sale de aplicare cu cele mai recente adnotări şi cu toate ordinele emise de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală şi Ministerul Finanţelor Publice până la data de 31 mai 2019.

Varianta Codului Fiscal, publicată astăzi, este o ediţie adnotată cu ordinele emise până la data de 01 februarie 2019 şi cu noutăţile introduse prin intermediul Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 31/2019.

Varianta actuală “este o ediţie adnotată cu Normele metodologice aprobate prin H.G. 1/2016,
ultima actualizare : Hotărârea Guvernului nr. 213 din 10 aprilie 2019
precum şi cu ordinele pentru aplicarea Codului fiscal emise până la data de 31 mai 2019.

Varianta actualizată a Codului Fiscal poate fi consultată AICI.

Textul Codului Fiscal de pe site-ul ANAF “este actualizat prin mijloace informatice şi nu reprezintă o republicare”, conform site-ului Fiscului

Legea nr. 207/2015 privind Codul Fiscal este în vigoare din anul 2016.

 

Printeaza

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.