Cazul Vlăduţ, băiatul lui Sorin. UPDATE: Împreună am strâns în numai câteva zile 110.000 de dolari. 500.000 de dolari este o sumă greu de strâns. Dacă am fi fost mai puternici, am fi acoperit noi această sumă. Dar nu suntem, aşa că apelăm la ajutorul vostru, 10 dolari de la 50.000 de cititori ai ZF

5 dec 2018 Autor: Cristian Hostiuc

UPDATE: Împreună am strâns în câteva zile 110.000 de dolari din cei 500.000 de dolari necesari. 

Sorin Cîrciu, tatăl lui Vlăduţ, are nevoie şi cere ajutor. Poate pentru prima dată în viaţă, cel puţin după câte ştiu eu.

Îl ştiu pe Sorin de 24 de ani, de când am început să facem din Mediafax cea mai puternică agenţie de presă din România. El ne ducea pe teren, noi scriam ştirile. O ştiu şi pe Eli, mama lui Vlăduţ, pentru că şi ea a lucrat la noi în grup.

Sorin, directorul administrativ, a fost şi este unul dintre cei mai fideli oameni ai grupului Mediafax. A fost aici în vremurile bune şi nu a plecat când vremurile au fost grele.

În spatele organizării conferinţelor şi evenimentelor Ziarului Financiar şi Business Magazin se află şi Sorin, cu partea logistică.

Pe neaşteptate, la începutul lunii noiembrie, ca o lovitură de nicăieri şi cea mai dură din viaţă, s-a trezit că Vlăduţ, băiatul lui de şase ani, a fost diagnosticat cu neuroblastom şi cu alte două tumori la plămâni.

Pentru a încerca tot ce se poate omeneşte, are nevoie de 500.000 de dolari pentru operaţie în Israel.

Dacă am fi fost mai puternici, am fi putut acoperi noi această sumă. Dar nu suntem, aşa că apelăm/ apelez la ajutorul vostru, cititori ai Ziarului Financiar.

500.000 de dolari este o sumă greu de strâns.

Dar 10 dolari de la 50.000 de oameni cred că putem strânge.

Eu vă mulţumesc pentru orice sprijin!

Cristian Hostiuc, directorul editorial al Ziarului Financiar

 

Conturile sunt deschise pe numele mamei:

Circiu Elisabeta Paula

Codul IBAN pentru contul curent deschis in EUR la UniCredit Bank este RO29BACX0000003158410005

Codul IBAN pentru contul curent deschis in RON la UniCredit Bank este RO56BACX0000003158410004

Pentru detalii suplimentare despre evoluţia cazului: sorin.circiu@m.ro

Pentru donaţii, puteţi folosi şi site-ul https://gogetfunding.com/vladut/ 

Documentele medicale sunt disponibile aici

Documente medicale suplimentare sunt disponibile aici

 

Printeaza

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.