Google a rezolvat una dintre cele mai mari probleme ale utilizatorilor de Google Maps

6 oct 2019 Autori: Bogdan Angheluţă , Business Magazin

La începutul lunii octombrie, Google vine cu un update important al serviciilor de securitate şi protecţie a confidenţialităţii. Mai exact, compania a răspuns mai multor nemulţumiri pe care utilizatorii unor aplicaţii precum Google Maps sau YouTube le aveau de o bună vreme.
 
Modul Incognito pentru Google Maps: Incognito este una dintre cele mai populare măsuri de protejare a confidenţialităţii online, încă de la lansarea Chrome în 2018. O astfel de funcţie a fost introdusă în YouTube în prima parte a lui 2019, iar acum va fi disponibilă şi pentru Google Maps. 
 
Practic, atunci când activezi modul Incognito în Maps, activitatea pe acel dispozitiv - precum locurile pe care le cauţi - nu va fi salvată în contul de Google şi nu va fi utilizată pentru personalizarea experienţei pe Google Maps. Activarea modului Incognito se face din poza de profil şi poate fi realizată oricând. Modul Incognito va fi introdus în săptămânile următoare pe dispozitivele cu Android, urmând apoi pentru iOS. 
 
Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro
Printeaza

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.