Afaceri de la zero. Laura Ene, de profesie medic nutriţionist, şi soţul ei au investit peste 30.000 de euro în businessul Ela Bistro, pentru a putea livra mâncare dietetică

Mâncarea se comandă la kilogram, astfel că un kilogram de plăcintă de exemplu, constând în cinci sau şase porţii, costă 40 de lei, iar un litru de supă sau ciorbă 30 de lei....
Testează abonamentul ZF Corporate

Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.

Cere demo Abonează-te acum

După activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore

Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.

Logare
Am uitat parola

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.