Afaceri de la zero. Idee de afacere „coaptă“ timp de şapte ani. Paul Petri şi Viorica Nechiti vând 2.000 de burgeri pe lună în restaurantul Meat Up din Cluj
Paul Petri, unul dintre fondatorii Meat Up din Cluj, un local unde se servesc burgeri, deschis în vara lui 2018, pleca în urmă cu câţiva ani din România în Anglia cu o idee de afaceri...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- Afaceri de la Zero. Elvira Bădescu a deschis propriul centru educaţional, Smart Kids Academy, după o experienţă de peste zece ani în învăţământ
- Afaceri de la Zero. Anca Călugăru, absolventă de drept, a pornit proiectul Stasera, un brand de bijuterii care are drept element central perla de cultură, iar până acum a strâns în portofoliu peste 175 de produse
- Afaceri de la Zero. Stup edition. După 18 ani de corporaţii, Adrian Grigore a investit aproape 100.000 de euro într-un loc de joacă pentru copii. „De când avem copii, am văzut multe locuri de joacă şi am identificat anumite nevoi“
- Afaceri de la Zero. Narcisa Stoian s-a întors din Canada în oraşul natal, la Năsăud, şi a deschis Mon Jardin Patisserie, o cofetărie cu prăjituri tradiţionale româneşti
- Afaceri de la Zero. Şi-au descoperit pasiunea pentru flori presate într-o vacanţă la Roma şi au transformat-o într-o mică afacere. Care este povestea Stefans Pressed Flowers?