Afaceri de la zero. Cătălina David a învăţat să facă torturi şi prăjituri după ce a investit 7.000 de euro în cofetăria Prăjiturel din Bucureşti
„Capacitatea de producţie este de trei evenimente pe weekend, candy bar şi un tort. Vorbim de evenimente de 150-200 de persoane.“
Cătălina David a pariat în urmă cu şase ani pe...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- Afaceri de la Zero. Loredana Peptenaru, cu background în turism, a pornit în pandemie Nomad Travel Concept, o agenţie de turism care oferă vacanţe personalizate şi consultanţă şi care a ajuns la circa 100 de clienţi
- Afaceri de la Zero. Ruxandra Mercea, Florina Popîrţac şi Raluca Manole, trei antreprenoare din Cluj-Napoca, au dezvoltat Spark Generation, o platformă de educaţie online care a strâns 9.000 de elevi din 25 de ţări
- Afaceri de la Zero. Stup edition. Alexandru Popescu şi-a deschis o cafenea într-un taxi în timpul facultăţii urmate în Anglia şi a adus conceptul în România, unde vrea să dezvolte o cafenea sustenabilă
- Afaceri de la zero. Românca ce a decis să renunţe la un job sigur în Germania pentru o idee aproape nebunească de antreprenoriat în ţara natală
- Afaceri de la zero. Povestea unei afaceri româneşti construită de o tânără dintr-o pasiune jucăuşă. Totul a început mai mult ca o joacă