ZF la 21 de ani. Despre antreprenori

14 nov 2019 Autor: Dana Ciriperu

Suplimentul aniversar al Ziarului Financiar, ZF 21 de ani, care va apărea luni, 18 noiembrie, împreună cu ediţia cu numărul 5.298 a ZF, vorbeşte despre antre­pre­nori şi despre amprenta pe care o au asupra businessului românesc de 30 de ani încoace. Amprentă lăsată prin locuri de muncă, prin branduri, prin angajament faţă de România, amprentă care rămâne  chiar şi atunci când ei nu mai sunt.

Poveştile antreprenorilor români sunt diferite, eta­pe­le în care ei au creat business în România sunt diferite.

30 de ani de capitalism înseamnă şi 3 generaţii de antre­prenori români, câte una pentru fiecare deceniu care a urmat Revoluţiei din 1989.

Citiţi luni, 18 noiembrie, în suplimentul ZF 21 de ani, peste 100 de poveşti de business, pornite în fiecare din ultimele trei decenii, de la prima firmă creată în capitalism şi până la noul val de firme din IT.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 15.11.2019

Printeaza

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.