Urmează conferinţa ZF HR Trends 2019: Cât de productivi sunt angajaţii care lucrează de acasă?

19 mar 2019 Autor: Adelina Mihai

Posibiliatea de a lucra de acasă măcar o zi pe săptămână, programul de lucru diferenţiat sau câteva ore libere în zilele de vineri în perioada verii sunt doar o parte dintre soluţiile adoptate de companii pentru a motiva angajaţii prin flexibilizarea raporturilor de muncă.

Care sunt cel mai frecvent folosite practici în companiile din România şi ce impact au aceste metode de flexibilizare a muncii în costurile unei companii, în productivitatea angajaţilor, dar şi în stilul de management sunt doar o parte dintre temele de discuţie despre care va vorbi Simona Podgoreanu, profesor asociat al şcolii de afaceri ASEBUSS în cadrul ZF HR Trends 2019.

Cea de-a 13-a ediţie a conferinţei ZF HR Trends, organizată pe tema „Noua lume a resurselor umane - Cum arată «noul» angajat şi relaţiile de muncă“, va avea loc pe 25 martie 2019 în Bucureşti. 

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 20.03.2019

Printeaza

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.