Urmează Conferinţa ZF Birouri & Rezidenţial 2019. Rohde Schwarz Topex, o firmă germană de comunicaţii, a închiriat 8.000 mp de birouri în proiectul Iride din Pipera

11 sep 2019 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Proprietarul clădirii este grupul austriac Immofinanz.

Rohde Schwarz Topex, o companie germană care produce sisteme de comunicaţii pentru centrele de dirijare a zborurilor şi pentru turnurile de control din aeroporturi, a închiriat 8.000 de metri pătraţi în clădirea Iride Nineteen din zona de nord a Bucureştiului, a austriecilor de la Immofinanz.

Suprafaţa contractată este echivalentul a 45% din imobil, unde un alt chiriaş este Sodexo, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală a tichetelor de masă.

„Ritmul susţinut de dezvoltare din ultimii ani, precum şi perspectivele de creştere din anii următori ne-au permis să consolidăm viitoarea activitate operaţională a companiei într-un singur spaţiu. Vom amenaja o zonă de producţie dotată cu echipamente de înaltă tehnologie, iar în spaţiul dedicat pentru Integrare Sisteme, clienţii noştri vor putea testa proiectele viitoare“, spune Gabriel Ionescu, CEO Rohde Schwarz Topex.

Compania are în prezent 220 de angajaţi şi plănuieşte să extindă echipa. În România, în 2018, compania germană a avut afaceri de 14,5 milioane de euro.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.09.2019

Printeaza

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.