Un fost consilier local a investit 7 mil. euro într-un hotel pentru clubberii din Mamaia

16 aug 2018 Autor: Mirabela Tiron

„Suntem un hotel al clienţilor care vin pentru cluburile din Mamaia şi putem practica pe weekend un tarif de 250-300 de euro pe noapte.“

Hotelul de patru stele Nyota Ho­tel & Conference Center, cu o capa­ci­ta­te de 73 de spaţii de cazare, deschis în apri­lie anul acesta în staţiunea Ma­ma­ia, în urma unei investiţii de 7 mil. euro, ţin­teşte afaceri de 1 mil. euro pâ­nă la fi­na­lul sezonului, potrivit oficialilor hotelului.

„În iunie şi iulie rezultatele au fost sub aşteptări. Din cauza ploilor am avut un grad de ocupare de 60% pe iu­lie, însă vom recupera în august, lună în care avem 80% din camere rezervate“, a declarat pentru ZF Răzvan Dobre, directorul hotelului. Anterior, el a fost director de vânzări la hotelul de cinci stele Vega din Mamaia.

Hotelul Nyota a fost dezvoltat de compania Gamaro Construit şi este am­plasat în zona de nord a staţiunii Mamaia. Investiţia în acest hotel a fost realizată de Iustin Fabian Roman, un fost consilier local. Acesta este cel mai nou hotel din Mamaia, care se întinde pe o suprafaţă de 3.000 de metri pătraţi. Construcţia efectivă a început în 2014, iar investiţia totală s-a ridicat la 7 mi­lioane de euro.

Staţiunea Mamaia este cunoscută pentru tarifele ce concurează chiar şi cu cele ale hotelurilor de pe Riviera franceză. Cluburile din staţiune dar şi evenimentele organizate atrag turiştii, aceasta fiind cea mai populară staţiune de pe litoral.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 17.08.2018

Printeaza

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.