Proprietarii complexului hotelier Caro au investit 3 mil. euro în modernizarea a 85 de camere

16 oct 2018 Autor: Mirabela Tiron

Octavian Lazăr, acţionarul complexului hotelier Caro Hotels, de pe strada Barbu Văcărescu din zona de nord a Capitalei, spune că procesul de modernizare a celor 85 de camere a ajuns la final, în urma unei investiţii totale de 3 milioane de euro.

„Practic am adus aceste camere de două şi trei stele la un confort de patru stele. În camere clienţii găsesc acum tablete de pe care accesează facilităţile, îşi fac scenarii de lumină, vrem să introducem şi deschiderea uşilor cu telefonul. Toată renovarea a durat un an, am făcut investiţia din surse proprii. Acum urmează renovarea a cinci săli de conferinţă din cele 14 săli şi modernizarea zonei de lobby“, a spus pentru ZF Octavian Lazăr, şeful complexului hotelier. O cameră dublă se rezervă cu 408 lei pe noapte, potrivit datelor de pe site-ul internaţional de rezervări booking.com (perioada 19-20 octombrie).

Complexul Caro Hotels are o capacitate de cazare de 188 de camere şi a finalizat anul trecut cu afaceri de peste 5 milioane de euro. Pachetul majoritar de acţiuni la complexul Caro, hotel care s-a dezvoltat începând cu anul 1999, este deţinut de familia Lazăr, cu peste 60% din titluri, alături de un partener francez cu circa 30% şi alţi acţionari minoritari.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 17.10.2018

Printeaza

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.