Platforma Undelucram.ro a obţinut o finanţare de 300.000 de euro de la GapMinder pentru a se extinde în Grecia, Ungaria şi Cehia

16 iul 2019 Autor: Adelina Mihai

Undelucram.ro, platforma online dedicată anga­ja­ţilor şi angajatorilor din România, a primit o investiţie de 300.000 de euro de la fondul de investiţii GapMin­der Venture Partners BV şi de la headhunterul Oana Ciornei de la firma de executive search Amrop.

„Undelucram.ro este mai mult decât o platformă, este o comunitate activă cu potenţial de creştere, iar prin investiţia de astăzi ne continuăm natural expansiunea către alte ţări, precum Grecia, Ungaria şi Cehia“, a spus Costin Tudor, CEO & Founder al Undelucram.ro.

În cadrul unei emisiuni ZF Live din luna iunie a aces­tui an, Costin Tudor a anunţat că Undelucram.ro s-a lan­sat în alte pieţe din regiune - Ungaria, Cehia şi Grecia- şi că aşteaptă o nouă rundă de investiţii. Totodată, el a pre­ci­zat că echipa de programatori a platformei se află la Chişi­nău, iar compania are 11 angajaţi în Bucureşti şi la Chişinău.

În anul 2018, Undelucram SRL a avut o cifră de afa­ce­ri de peste 417.000 de lei (cca. 90.000 de euro), de peste 8 ori mai mare decât în anul 2017 şi un număr mediu de 2 sa­lariaţi, potrivit datelor raportate de companie în bilanţul depus la Ministerul de Finanţe.

Compania care administrează platforma Undelucram.ro este deţiută în prezent de patru asociaţi: Costin Tudor (35% din părţile sociale), Gheorghe Sorocean (35%), Vlad Deliu (15%) şi Valentin Budes (15%).

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 17.07.2019

Printeaza

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.