Operatorul de servicii medicale Gral Medical investeşte 6 mil. euro în două centre de oncologie în Bucureşti şi Piteşti

22 aug 2018 Autor: Mirabela Tiron

Operatorul de servicii medicale private Gral Me­dical, al cincilea cel mai mare jucător de pe piaţă, con­trolat de antreprenorul român Robert Şerban, a finalizat S1/2018 cu venituri de 71,1 milioane de lei, în creştere cu 24% faţă de perioada similară a anului trecut, potrivit oficialilor companiei.

Gral Medical are în derulare investiţii de 6 milioane de euro, ce vizează deschiderea unui spital oncologic în judeţul Argeş, OncoFort Piteşti, ce va oferi servicii de diagnostic şi tratament oncologic (radioterapie, chimio­terapie, analize medicale de laborator, imagistică medi­cală), dar şi  un centru pentru tratarea cancerului de tiroi­dă în Bucureşti.

Serviciile oncologice au devenit o nişă pe care au pariat tot mai mulţi operatori privaţi, în condiţiile în care în România sunt 126.000 de pacienţi.

„Toate categoriile de servicii au înregistrat creşteri cu două cifre, cu toate acestea laboratoarele Gral şi Spitalul OncoFort au înregistrat creşteri peste estimările iniţiale, 27% şi respectiv 30% faţă de anul anterior. Reţeaua de laboratoare Gral s-a mărit cu trei laboratoare şi trei centre de recoltare inaugurate în Capitală şi în oraşul Bacău“, a spus Robert Chiţan, director de promovare şi dezvoltare la Gral Medical.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 23.08.2018

Printeaza

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.