Liderii celor mai performante companii din economie: „Am avut încredere să investim în această ţară. Ne uităm cu încredere spre viitor“

8 nov 2018 Autor: Adelina Mihai

Automobile Dacia (producţie de autovehciule), Coca-Cola HBC Ro­mânia (îmbuteliator de băuturi răco­ritoare), Rifil (producător de fibre de lâ­nă şi bumbac), Romexpo (cel mai ma­re centru expoziţional din ţară) şi Apulum (producător de ar­tico­le de por­ţelan. Aces­te companii au primit pre­miul pen­tru exce­lenţă în afa­ceri, ob­ţinând locul I în topul fir­me­lor rea­lizat de Ca­mera de Co­merţ şi In­dus­trie a Româ­niei atât în anul 1994, la prima ediţie a acestui clasament, cât şi în 2018.

„Mulţi dintre dumneavoastră nu existaţi când am venit eu în România, în 1973, când am venit să creez prima societate mixtă din România. (...) Am rămas aici pentru că am avut încredere în această ţară; după 45 de ani în care am stat în România, mă simt mai mult român decât italian“, a spus Luigi Bodo, reprezentantul companiei Rifil din judeţul Neamţ, companie care pro­duce fire de tip lână şi tip bumbac, acrilice şi în amestec.

„Ne uităm cu încredere înspre viitor, avem toate activităţile necesare con­ceperii şi producerii de autoturisme în România“, a spus Aurelia Leovea­nu, directorul financiar al Automobile Dacia, o companie cu o cifră de afaceri de 23 de miliarde de lei în 2017.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 09.11.2018

Printeaza

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.