Familia Negoiţă face trei blocuri vizavi de Ikea pe Theodor Pallady Bucureşti

23 sep 2019 Autor: Bogdan Alecu

Familia Negoiţă a demarat construcţia primelor trei blocuri din viitorul ansamblu rezidenţial Hils Pallady Apartments de pe bdul Theodor Pallady, lângă staţia de metrou Anghel Saligny. Acesta va fi primul proiect mixt din partea de est a Capitalei, Hils Pallady având şi o componentă de birouri cu o suprafaţă închiriabilă de 2.130 mp.

Proiectul este dezvoltat de Ionuţ Negoiţă, fratele lui Robert Negoiţă, primarul sectorului 3. Ionuţ Negoiţă a mai dezvoltat în zonă şi proiectul Palladium Residence.

În total, proiectul va avea 12 blocuri cu 11 etaje fiecare şi cu un total de 2.000 de apartamente, iar ansamblul va fi construit în două faze, de câte 1.000 de apartamente fiecare. Preţul de pornire pentru un apartament va fi de 42.000 de euro fără TVA. Potrivit dezvoltatorului, proiectul va include spaţii verzi, locuri de joacă, un wellness club, locuri de parcare subterane şi supraterane.

Potrivit datelor din presa sportivă, Ionuţ Negoiţă, finanţatorul echipei Dinamo Bucureşti, a fost trimis în judecată pentru evaziune fiscală în legătură cu afacerile sale din imobiliare.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 24.09.2019

Printeaza

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.