Familia Movileanu, proprietara complexului hotelier Mera Resort din Venus, a investit 12 mil. euro în renovarea hotelurilor Onix şi Safir din Cap Aurora

16 mai 2018 Autor: Mirabela Tiron

Familia Movileanu, proprietara com­plexului hotelier Mera Resort din Venus, a investit circa 12 milioane de euro în renovarea completă a celor două hoteluri, Onix şi Safir, din Cap Aurora, preluate în 2016 de la Josef Goschy, pe care le va redeschide la 1 iulie sub brandul Mera Onix, un resort all-inclusive, clasificat la patru stele.

„Investiţia totală în modernizarea completă s-a ridicat la 10-12 milioane de euro şi a presupus refacerea de la zero a camerelor, clasificate acum la patru stele, construirea unei piscine de tip infinity. Resortul are  350 de spaţii de cazare“, a spus pentru ZF Mihaela Surin, directorul executiv al Mera Hotels.

Hotelurile Onix şi Safir, construite înainte de Revoluţie, ajunseseră într-o stare avansată de degradare dat fiind faptul că fostul proprietar Josef Goschy nu a invesit în modernizarea lor. Încă din 2008, Goschy, proprietarul Unita Turism, a scos la vânzare cele două unităţi, la acea vreme solicita 7 milioane de euro pe hotelurile din Cap Aurora.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 17.05.2018

Printeaza

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.