Antreprenori locali

Compania de transport şi logistică TTS se listează pe Bursa de la Bucureşti

19 nov 2017 Autor: Mirabela Tiron

Compania de transport şi logistică Transport Trade Services (TTS), controlată de antreprenorul român Mircea Mihăilescu, a aprobat în AGA venirea pe Bursa din Bucureşti, potrivit datelor din Monitorul Oficial.

„Se aprobă admiterea acţiunilor emise de societate la tranzacţionare pe piaţa reglementată la vedere adminis­trată de Bursa de Valori Bucureşti, la categoria premium, după şi condiţionată de finalizarea cu succes a ofertei publice iniţiale derulate de către acţionarii societăţii cu privire la acţiuni deţinute de aceştia în societate“, arată hotărârea Adunării Generale a Acţionarilor, publicată vineri în Monitorul Oficial.

Anul trecut, compania a finalizat cu afaceri de 280 de milioane de lei, similare cu cele din 2014, dar în scădere faţă de 322 milioane de lei în 2015, arată datele de la Ministerul de Finanţe. Pentru acest an era bugetat un avans cu 10%.

Compania transportă pe Dunăre de la cereale şi îngrăşăminte la materiale pentru industria grea. Grupul TTS este unul dintre cei mai mari operatori de transport din România de pe segmentul de transport integrat naval, fluvial şi feroviar.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 20.11.2017

Printeaza

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.