Bogdan Oşlobeanu, Impact: Analizăm extinderea în oraşele principale din ţară

14 nov 2018 Autor: Bogdan Alecu

Impact Developer & Contractor va demara în perioada imediat următoare un proiect rezidenţial în Constanţa şi ia în calcul construirea de birouri în oraşele secundare ale României, pentru a miza pe expansiunea puternică a acestora.

„În oraşele secundare o investiţie în birouri ar avea sens. Spre exemplu în Iaşi. În Bucureşti toate studiile arată o piaţă aglomerată, o chirie care stagnează şi preţuri la terenuri tot mai mari, ceea ce descurajează o astfel de investiţie“, a spus Bogdan Oşlobeanu, CEO-ul Impact. „Nu excludem noi dezvoltări în oraşe cu creşteri accelerate precum Timişoara, Iaşi, Braşov sau un altul nou la Constanţa“, a subliniat directorul.

În Constanţa dezvoltatorul vrea să construiască un proiect rezidenţial în patru etape, între 2018 şi 2023, cu un total de 660 de apartamente şi o valoare de 53,5 mil. euro.

„La Constanţa vom dezvolta rezidenţial, iar pe o parte a terenului va veni un retailer mare. Vom mai avea şi un liceu privat acolo. Constanţa are un potenţial cel puţin triplu decât am văzut până acum şi se va dezvolta pe office şi industrial“, a spus CEO-ul Impact.

Tot în Constanţa spaniolii de la Gran Via construiesc un nou proiect rezidenţial de peste 800 de apartamente, iar Global Vision a anunţat proiectul unui parc industrial de 200 mil. euro pe un teren de 100 de hectare.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 15.11.2018

Printeaza

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.