Antreprenorul arădean care a ridicat 30 de magazine Dedeman caută 200 oameni

19 nov 2017 Autor: Laurentiu Cotu

Compania P.A.B. România, care a construit peste 30 de magazine Dedeman, recrutează în prezent mai mult de 200 de oameni, cele mai multe joburi disponibile fiind pentru lăcătuşi mecanici (60), sudori (60), dulgheri (30), fierari-be­tonişti (30), dar şi pentru ingineri sau şefi de echipă, potrivit informaţiilor de pe site-ul AJOFM (Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă) Arad.

Printre proiectele derulate de compania controlată de către antreprenorul Ion Sandu se află şi construcţia unui centru comercial la Râmnicu Vâlcea, dezvoltat de investitorul sud-african NEPI. În portofoliul P.A.B. România se află şi construcţia centrului comercial Shopping City din Târgu Jiu, un spaţiu industrial pentru Heraeus în Timişoara, magazine pentru Metro, Selgros, Brico Store, centrul Banat Car BMW, centru Quark Motors, dar şi complexul comercial Armonia. Arădenii dezvoltă proiecte şi în străinătate, prin intermediul punctelor de lucru din Anglia şi Germania. P.A.B. România a realizat anul trecut o cifră de afaceri de 276,5 mil. lei (61,5 mil. euro), în creştere cu circa 44% faţă de anul anterior, un profit net de 30,4 mil. lei, având un număr mediu de 303 angajaţi.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 20.11.2017

Printeaza

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.