Antreprenori locali. Reţeaua Casa Brutarilor a ajuns la 30 de brutării proprii şi mai are în plan două deschideri

18 feb 2020 Autor: Mădălina Panaete

Bake Expert, compania care de­ţine magazinele Casa Brutarilor, a ajuns la 30 de unităţi proprii sub acest brand şi mai vrea să deschidă minimum două bru­tării în Sectorul 1 al Capi­talei. De ase­menea, anul trecut, com­pania a investit într-o li­nie de felie­re/am­ba­lare au­to­mată, ceea ce i-a permis să intre cu pro­du­sele de pa­nificaţie în ma­ri­le lanţuri de hiper­mar­ke­turi şi să extindă nu­mă­rul de super­mar­ke­turi în care este prezentă.

„În 2019 am achiziţionat o linie de feliere/ambalare automată, investiţia totală depăşind suma de 250.000 de euro. Prin această investiţie, am ieşit în piaţă cu o gamă de specialităţi de pani­ficaţie, feliate şi ambalate. Am acoperit iniţial zona Capitalei, iar de două luni livrăm şi în judeţul Dâmboviţa. În curând vom livra şi în Braşov, planul fiiind să acoperim perime­trul de 100 km în jurul Capitalei în ur­mă­toarele două luni“, a spus Dragoş Şerb, ad­mi­nis­tratorul Bake Ex­pert, care deţine o uni­tate de producţie în Capitală.

În 2018, Bake Ex­pert a avut o cifră de afaceri de 35,7 mi­lioane de lei, un pro­fit net de 2,5 milioa­ne de lei şi un număr mediu de 246 de angajaţi, arată datele de la Ministerul de Finanţe.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 19.02.2020

Printeaza

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.