Antreprenori locali. Producătorul de acoperişuri Bilka din Braşov a ajuns la afaceri de 108 mil. euro. Horaţiu Ţepeş, acţionar şi CEO: Pentru 2019 ne-am propus o creştere de 20%

12 feb 2019 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Producătorul de învelitori metalice Bilka Steel din Braşov, deţinut de omul de afaceri Horaţiu Ţepeş, a angajat aproximativ o sută de oameni în ultimul an şi şi-a majorat afacerile cu 27% în 2018 faţă de anul anterior.

Businessul a ajuns la 501 milioane de lei (108 mil. euro), iar numărul de angajaţi a urcat la 500. Circa 10% din cifra de afaceri au venit din vânzările la export.

„Pentru 2019, ne-am propus o creştere a afacerilor de aproximativ 20%, estimarea bazându-se în principal pe extindere şi investiţii. Vom continua strategia noastră de creştere prin investiţii. Totuşi, anul acesta analizăm şi ne gândim şi la o posibilă achiziţie de companii din domenii conexe domeniului nostru de activitate“, spune Horaţiu Ţepeş, proprietarul Bilka Steel.

Compania are o fabrică de învelitori metalice în Braşov, pe care intenţionează să o extindă, motiv pentru care antreprenorul a cumpărat un teren lângă actuala unitate de producţie, în vederea expansiunii.

 

 

 

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.02.2019

Printeaza

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.