Antreprenori locali. Mario Zahariea produce cu brandul Mazio Caffe monodoze de cafea espresso de 5 milioane de lei pe an

5 dec 2019 Autor: Miruna Diaconu

Mazio Caffe, o companie pro­ducă­toare de monodoze de cafea espresso, va termina anul 2019 cu o cifră de afaceri de 5,3 milioane de euro, în creştere faţă de 2018 cu 13%, când firma a înregistrat o cifră de afaceri de 4,7 milioane de lei.

Compania a fost deschisă în 2009 şi în acest moment lucrează cu aproximativ 20 de distribuitori la nivel naţional, iar cea mai bună zonă în care se vând astfel de monodoze este cea a Moldovei.

„Cel mai bine vând în Moldova şi nu în Bucureşti pentru că este o competiţie cruntă şi neloială. În Suceava, Botoşani, Iaşi se vinde cel mai bine şi cel mai scump“, spune Mario Zahariea, fondatorul Mazio Caffe, în cadrul emisiunii ZF Live.

Producţia anuală ajunge, în acest moment, la 10 milioane de monodoze pe an, dar acest lucru nu se întâmpla până acum 2 ani, compania plecând de la o producţie lunară de 30.000 de monodoze.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 06.12.2019

Printeaza

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.