Antreprenori locali. Electric Plus Bacău, producătorul ferestrelor Barrier, a ajuns la afaceri de 133 milioane lei în 2019, plus 6%

14 ian 2020 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Producătorul de tâmplărie PVC, rulouri şi uşi de garaj Electric Plus a încheiat cel mai bun an din isto­ria companiei, după cum spune Adrian Gârmacea, antrepre­no­rul care de­ţine busines­sul din Bacău.

„Cifra de afa­ceri a crescut în 2019 cu apro­xi­ma­tiv 6% (esti­mativ, deoarece pri­me­le date le vom avea până pe 25 ianua­rie), de la 125 de milioa­ne de lei la 133 de mi­lioa­ne de lei. Profitul a fost de 6,5 milioane de lei, faţă de 5,9 mi­lioane de lei în 2018“, spune Adrian Gârmacea.

În cursul anului trecut, Electric Plus, care produce sub brandul Barrier, a deschis primele sale birouri şi show­roomuri în afara României, mai exact în Elveţia şi Belgia, dar şi alte şapte noi francize pe plan local, ajun­gând astfel la aproa­pe 40 de showroomuri. 

În 2019, com­pa­nia a investit circa 5 mi­lioane de lei în­tr-un depozit lo­gistic nou în Ba­cău, a dat în folo­sinţă o nouă capa­citate de înfoliere de profile, în urma unei investiţii de 6 mi­lioa­ne de lei, şi a dublat capacitatea de producţie a pro­duselor din aluminiu.

 

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 15.01.2020

Printeaza

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.