Antreprenori locali. Bog’Art a cumpărat două terenuri pe străzile Gheorghe Manu şi Jean-Louis Calderon, pentru proiecte rezidenţiale de lux

27 feb 2020 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Bog’Art, cel mai mare constructor din România, deţinut de Raul Doices­cu, a cumpărat două terenuri în 2020, pe care vrea să dezvolte proiecte de locuinţe de lux.

Achiziţiile sunt parte din stra­tegia companiei de a se con­centra pe dez­voltări de lux pe seg­mentul re­zi­den­ţial, în zona centrală a Bucureştiului.

„Achiziţia terenului din strada Gheorghe Manu vine în continuarea unei alte achiziţii realizate în luna ianua­rie, când am acordat asistenţă ju­ri­dică Bog’Art Residential cu privire la cumpărarea unui teren cu o su­prafaţă de 749 mp din strada Jean-Louis Calderon (zona Intercon­tinental - n. red.)“, spun reprezentanţii ca­sei de avo­catură Stratulat Albulescu, cei care au asistat compania în această tranzacţie.

Terenul de pe strada Gheorghe Manu are un plan urbanistic zonal aprobat pentru un proiect mixt, astfel că acolo se va putea construi atât o clădire de birouri cu spaţii de retail la parter, cât şi un bloc de locuinţe cu două etaje.

Construcţia proiectului imobiliar pe terenul cumpărat de Bog’Art este planificată să înceapă în următoarele luni, potrivit datelor ZF, recepţia urmând să aibă loc în 2021.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 28.02.2020

Printeaza

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.