Andrei Goşu, Ascendis: Se idealizează ideea de muncă în echipă

11 iun 2019 Autor: Adelina Mihai

Una dintre cele mai mari greşeli pe care le fac liderii din România este încurajarea excesivă a muncii în echipă şi perpetuarea ideii conform căreia la serviciu te simţi ca acasă, în familie.

„Am observat că există un mix de mesaje în ultima vreme pe tema muncii în echipă. Este vital pentru o organizaţie să aibă oameni care lucrează în echipă, dar nu încontinuu, pentru că excesul de muncă în echipă poate dăuna productivităţii”, a spus Andrei Goşu, managing partner al companiei Ascendis, liderul pieţei locale de training. El spune că se idealizează ideea de lucru în echipă.

”Mi se pare un exces să faci evenimente lunare cu angajaţii, iar acest exces se va întoarce împotriva angajatorilor care promovează astfel de comportamente. Orice relaţie se depreciază în timp: eu sunt sigur că, dacă o echipă are evenimente lunare la care participă toţi membrii, într-un an acea echipă nu va mai exista”. 

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.06.2019

Printeaza

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.