Videoconferinţa Confidex „Despre încrederea în economie în vreme de criză”: Alina Bîrsan, coordonator research Impetum Group: În rândul antreprenorilor, există percepţia că opinia lor nu contează şi că nu contribuie la imaginea de ansamblu

2 iun 2020 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Alina Bîrsan, coordonator research Impetum Group

Antreprenorii trebuie să depăşească ideea că opiniile lor legate de economie nu contează, este de părere Alina Bîrsan, coordonator research Impetum Group.

„În rândul antreprenorilor, există percepţia că opinia lor nu contează şi că nu contribuie la imaginea de ansamblu. Aceasta este partea cea mai grea, de a-i convinge că opinia lor este importantă”, a spus Alina Bîrsan la videoconferinţa Confidex „Provocările companiilor româneşti înainte şi după pandemie”, parte din proiectul mai amplu „Despre încrederea în economie în vreme de criză”.

Grupul Impetum a iniţiat un studiu în rândul managerilor şi al antreprenorilor, pentru a „culege” informaţii despre impactul crizei generate de pandemie în rândul companiilor.

„Toate răspunsurile pe care le primim din culegerea datelor pe care le strângem în această perioadă vor fi stratificate pe toate domeniile din economie. Acordăm o atenţie specială marilor companii din economie, celor care setează trenduri. Adresăm acest studiu reprezentanţilor ai C-level din management, antreprenorilor, managerilor”, a mai spus Alina Bîrsan.

Ca tematică a chestionarului, se pune accent pe percepţia respondenţilor despre economie şi propria afacere.

„Vrem de asemenea să aflăm cât de mult i-au ajutat măsurile luate până acum şi ce şi-ar dori în perioada următoare. Estimăm să încheiem culegerea datelor la mijlocul lunii iunie, iar raportul – la finalul lunii.”

 

Printeaza

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.