Videoconferinţa Confidex „Despre încrederea în economie în vreme de criză”: Dan Ştefan, cofondator Autonom: Industria de închirieri auto creşte an de an. Oamenii vor mai multă flexibilitate

2 iun 2020 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Dan Ştefan, cofondator al companiei Autonom

Flexibilitatea este elementul-cheie care „dictează” evoluţia pieţei de închirieri de maşini, este de părere Dan Ştefan, cofondator al companiei Autonom.

„În industria de închirieri auto, erau nişte trenduri deja începute. E o industrie care creşte an de an. Maşinile sunt mai conectate, mai digitalizate. Am accelerat serviciile de self-service, unde oamenii se pot servi singuri şi nu mai trebuie să interacţioneze cu un om. O să vedem maşinile autonome în zonele în care celelalte nu pot circula. Oamenii vor mai multă flexibilitate”, a spus Dan Ştefan la videoconferinţa Confidex „Provocările companiilor româneşti înainte şi după pandemie”, parte din proiectul mai amplu „Despre încrederea în economie în vreme de criză”.

 

Alte declaraţii făcute de Dan Ştefan:

 

În piaţa de închirieri de maşini, toţi jucătorii se confruntă cu probleme, pierderile sunt între 70 şi 100%.

Am contactat toţi reprezentanţii de vânzări să vedem în ce stadiu sunt.

După criza anterioară, noi am crescut an de an.

Trendul maşinilor electrice este greu de oprit, după părerea mea. Produsul este suficient de matur încât să fie o parte din soluţie.

Acum avem circa 9.100 de maşini pe stoc.

 

Printeaza

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.