Prezentarea companiei

Smithfield Prod este o societate comercială românească ce deţine în prezent cel mai modern abator din România, cu o capacitate de abatorizare de 600 de capete pe oră.

Sediul Smithfield Prod este în Timisoara, pe platforma Abatorului Freidorf, unde producem în sistem integrat carne proaspătă şi semi-procesată de porc, sub brandul Comtim.

Pe termen lung, obiectivele Smithfield Prod sunt revitalizarea industriei cărnii de porc autohtone şi furnizarea către piaţa internă de carne proaspătă de porc, de cea mai bună calitate.

Ne mândrim cu faptul că în ultimii ani Smithfield Prod a produs anual aproximativ 30% din carcasele clasificate în România şi a procesat întregul efectiv de porcine provenit de la Fermele Smithfield, porci crescuţi local, în judeţele Timiş şi Arad.

Politicile Smithfield Prod se întemeiază pe valorile noastre şi vizează desfăşurarea activităţii într-o manieră etică şi responsabilă, care respectă drepturile omului, toate normele de mediu şi standardele de calitate aplicabile domeniului nostru de activitate.

Sursa: Compania