FINE ACCOUNTING SOLUTIONS
  • Nume: FINE ACCOUNTING SOLUTIONS
  • CUI: RO29440611
  • Registrul comerțului: J40/14706/2011
  • Domeniu de activitate: Servicii // Consultanţă fiscală şi audit
  • Produse şi servicii:
    CONSULTANTA FINANCIARA, FISCALA SI EXPERTIZE CONTABILE
Informații generale
  • Anul înființării: 2011
  • Management
    • OLARU OLIVIU EMIL Managing Partner
  • Sediul central: JEAN TEXIER 3, etaj3, sector 1, Bucuresti
  • Contact:
Linkurile companiei

Prezentarea companiei

FINE ACCOUNTING SOLUTIONS SRL este o companie romaneasca specializata in prestarea unei game complete de servicii de contabilitate, raportare financiara, instrumentare dosare de personal salarizare si audit financiar.

Oferim clientilor nostri un mod de lucre extrem de eficient, bazat pe combinarea urmatoarelor elemente:

1. Cunostinte aprofundate in domeniul nostru de activitate: resursa noastra cea mai importanta sunt chiar oamenii nostri. Partenerii companiei sunt manageri de top care au lucrat in companii mari internationale, dobandind o intelegere profunda a mediului de afaceri local.

2. Experienta extensiva in multiple sectoare de activitate (productie, comert cu ridicata si cu amanuntul, constructii/real estate, servicii, logistica, produse farmaceutice, sectorul energetic, aviatia civila etc). Clientii nostri provin atat din sectorul privat, cat si din sectorul public.

3. O intelegere profunda a provocarilor mediului de afaceri romanesc si international, cat si o privire de ansamblu asupra fiecarui tip de afacere in parte. Partenerii nostri conduc personal fiecare proiect in parte, asigurandu-se ca fiecare aspect este acoperit.

4. O abordare tip “imbunatatire continua” in tot ceea ce facem. Conceptele de “continuous improvement/lean/six sigma” au fost aplicate initial in afaceri de catre japonezi si ulterior preluat de americani care le-au folosit initial pentru a eficientiza liniile de productie. Noi am adaptat aceste concepte in ceea ce numim “contabilitate LEAN” si am dezvoltat o serie de proceduri de lucru pe care le-am introdus in activitatea financiar-contabila de zi cu zi. Acest lucru ne-a condus inspre cresterea productivitatii oamenilor nostri, reflectata direct in mai putine ore facturate catre clientii nostri.

5. Servicii cu valoare adaugata: pentru noi contabilitatea nu inseamna doar contabilitate. Din punctul in care majoritatea contabililor se opresc, noi de-abia incepem Serviciile noastre de contabilitate sunt completate de o abordare tip “manager financiar”, astfel incat ii consiliem in permanenta pe clientii nostri cu privire la lucrurile care necesita atentia lor imediata si riscurile pe termen scurt/mediu/lung de care trebuie sa tina cont (managementul cheltuielilor nedeductibile, fluxuri de trezorerie/cash flow, profit&pierdere, nivelul stocurilor, facturi neincasate, sume de plata catre terti etc)

 Filosofia noastra

Noi credem ca informatiile corecte si primite in timp util sunt de o importanta strategica pentru partenerii nostri de afaceri.

Ne straduim in mod continuu sa maximizam eficienta si sa minimizam riscurile asociate cu activitatile partenerilor nostri de afaceri in Romania.

Credem cu tarie ca o abordare de tip “imbunatatire continua” este cheia unei colaborari de incredere si de durata cu clientii nostri.

 

 Serviciile noastre

Compania noastra furnizeaza urmatoarea gama de servicii:

1. Contabilitate statutara conform reglementarilor contabile romanesti.

2. Contabilitate de management: ne adaptam serviciile cerintelor individuale ale clientilor, sprijinind astfel managementul in luarea unor decizii informate si eficiente.

3. Servicii de administrare de personal si salarizare, recrutare si leasing de personal / interimat de management pentru departamentele financiar-contabile (contabil sef, director economic, CFO): avem solutii inteligente pentru toate nevoile clientilor nostri.

4. Proiecte specifice: adaptate unor nevoi specifice ale clientilor (dezvoltarea unui intreg departament financiar-contabil sau reorganizarea unuia deja existent, asistenta in implementarea unui program contabil/ERP, crearea unui set de proceduri de lucru eficiente, asistenta in formularea unui plan de afaceri/buget, asistenta in reorganizarea societatii, consultanta in intocmirea diverselor previziuni pentru nevoi interne si externe, expertize contabile, asistenta contabila in fuziuni/achizitii, training financiar-contabil pentru angajati etc).

Structură acționariat

Acționari Procent
OLARU OLIVIU EMIL 95,00%
VISAN ANDREA IONELA 5,00%

Date financiare

An Capital social Cifră de afaceri Profit net Număr de angajaţi
2018 1,000 2,668,199 1,076,876 6
2017 1,000 2,134,928 767,965 7
2016 1,000 1,981,356 468,632 8
2015 1,000 1,350,038 104,266 8
2014 1,000 853,935 132,113 3
Sursa: Compania