DONALAM SRL
  • Nume: DONALAM SRL
  • CUI: RO18277250
  • Registrul comerțului: J51/575/2008
  • Domeniu de activitate: Producţia de metale feroase sub forme primare şi de feroaliaje
  • Produse şi servicii:
    otel rotund laminat la cald
Informații generale
  • Anul înființării: 2007
  • Management
    • CARLO BELTRAME COUNTRY MANAGER
    • IULIAN FRUNZA CHIEF FINANCIAL OFFICER
    • ENRICO DEGANELLO INDUSTRIAL DIRECTOR
  • Sediul central: Str. Prelungirea Bucuresti nr 162, Calarasi, Romania
  • Contact:
    sales.ro@beltrame-group.com
    +40242307400

Prezentarea companiei

Donalam SRL, producător de bare rotunde laminate la cald in oţel carbon şi slab aliat, ofera o gama de diametre cuprinse intre 80 mm si 300 mm, cu lungimi ce variază între 4 m şi 13 m, în functie de cerinţele clienţilor.

Donalam SRL, subsidiara a grupului AFV Beltrame, a fost înfiinţată în 2007 prin achizitia laminorului de profile grele al fostului combinat siderurgic din Călăraşi, situat strategic din punct de vedere logistic în sud-estul României, la 100km distanţă de Bucureşti, aproape de graniţa cu Bulgaria si conectat la drumurile naţionale şi calea ferată, având acces la porturi pe Dunăre şi la Marea Neagră.

In anul 2018 Donalam SRL a inregistrat o cifra de afaceri de 437,253,606 RON, un numar de 257 de salariati si o productie de 120,000 tone.

Localizarea geografică favorabilă a companiei îi oferă acesteia deschidere atât către principalele pieţe europene cât şi către pieţele Europei de Est.

Pentru exploatarea laminorului, Donalam SRL cumpără materie prima de la furnizori certificati si aprobati in prealabil.

Donalam SRL este un partener de afaceri responsabil, angajat sa protejeze mediul inconjurator, sa acorde atentie sporita sanatatii si securitatii ocupationale precum si orientat catre implementarea si imbunatatirea sistemelor de management al calitatii in scopul de a satisfice cerintele clientilor. Calitatea produselor si serviciilor este un factor esential dovedit de implementarea si mentinerea standadelor europene, detinand in prezent urmatoarele certificari: 

ISO 9001:2015 sistemul de management al calitatii

ISO 14001:2015 sistemul de management al mediului inconjurator

ISO 45001:2018 sistemul de management al sanatatii si securitatii ocupationale

Produsele oferite sunt in conformitate cu normele europene respectiv EN 10060, EN 10380 si EN 10221.

Donalam S.R.L. se angajeaza sa ajunga in randul celor mai buni producatori de produse laminate, pozitie pe care sa o castigam prin respectarea permanenta a cerintelor legale si a reglementarilor, prin imbunatatirea tehnologiilor de fabricatie, prin imbunatatirea continua a proceselor de realizare a produselor si prin imbunatatirea sistemului de management al calitatii avand permanent ca tinta cresterea satisfactiei clientilor nostri prin livrarea produselor la nivelul de calitate cerut, la termenele stabilite si la preturi competitive pe piata.

 

 

Structură acționariat

Acționari Procent
AFV ACCIAIERIE BELTRAME SPA 80.36 %
FINEST SPA 19.64 %
Sursa: Compania