AROBS TRANSILVANIA SOFTWARE S.A
 • Nume: AROBS TRANSILVANIA SOFTWARE S.A
 • CUI: RO11291045
 • Registrul comerțului: J12/1845/1998
 • Domeniu de activitate: Servicii software si produse informatice
 • Produse şi servicii:
  În cei peste 20 de ani de la înfiinţare, AROBS Transilvania Software şi-a dezvoltat propria linie de produse pentru pieţele interne şi internaţionale (TrackGPS, Optimall SFA, soluţii HR, CRM+) şi s-a specializat în furnizarea de soluţii externalizate pentru diverse industrii, incluzând Automotive Engineering, Travel Software, Hospitality Solutions, Life Sciences, Home Automation Systems, IoT, Cloud application development - Enterprises.
Informații generale
 • Anul înființării: 1998
 • Management
  • Voicu Oprean Founder &CEO
 • Sediul central: Cluj-Napoca, strada Minerilor 63, judeţul Cluj
 • Contact:
  Presă
  Andreea Marcu
  Andreea.marcu@arobs.com
  0754077654
  Cluj-Napoca, strada Minerilor 63, judeţul Cluj

Prezentarea companiei

Servicii software

AROBS Transilvania Software este un furnizor global de soluţii ready-to-use şi software personalizat, bazat pe cele mai noi tehnologii, pentru industrii foarte competitive ca Automotive Engineering, Travel Software, Hospitality Solutions, Life Sciences, Home Automation Systems, IoT, Cloud application development - Enterprises. Printre partenerii noştri internaţionali se regăsesc companii de renume ca GIATA GMBH, Overpass, Splendia.

Inovaţie

Oferim o gamă largă de servicii, de la consultanţă tehnică, implementare de proiect până la dezvoltare de produs, în gestionarea proiectelor din sectorul privat. În plus, furnizăm soluţii fiabile la nivel municipal şi naţional pentru sectorul public din România. Menţionăm aici Manualele digitale, RateWizz, MedControl, Cluj Parking.

 

Soluţii de monitorizare şi gestionare a flotei auto

Portofoliul nostru de soluţii pentru fleet management include: TrackGPS, SAS Grup şi Skyshield Hungary. Acestea furnizează servicii utilizate de aproximativ 7000 de clienţi din România, Republica Moldova, Ungaria, Bulgaria, Serbia şi Indonezia. Soluţia Fleet4Share este un produs inovativ şi flexibil pentru managementul de flotă dedicat firmelor din România.

Soluţii de optimizare a afacerilor

Divizia Optimall a dezvoltat 6 soluţii informatice profesionale de automatizare a forţei de vânzări, dedicate celor peste 350 de clienţi din 10 industrii. Toate soluţiile sunt compatibile şi pot fi integrate cu peste 75 de sisteme ERP utilizate în România.

Soluţii de HR management

True HR este o aplicaţie de tip Self-Service care permite desfăşurarea tuturor proceselor specifice resurselor umane, iar dpPayroll este o soluţie software care oferă sprijin în procesele de calculul salarial, în analiza costurilor cu personalul şi în evidenţa datelor despre angajaţi.

Softmanager CRM+

Este un ansamblu de strategii, instrumente şi proceduri menite să îmbunătăţească relaţiile şi interacţiunile cu clienţii existenţi sau potenţiali ai unei organizaţii, prin componentele Producţie, Service, Financiar, Marketing, Project Management, Analiză etc.

Distribuţie de produse electronice pentru consumatori

Avem propriul nostru brand Smailo, cu acoperire naţională, dar suntem şi distributori ai unor branduri de renume international. În prezent, peste 800 de angajaţi şi colaboratori lucrează în birourile AROBS. În România suntem prezenţi în Cluj-Napoca, Tîrgu Mureş, Baia Mare, Arad, Suceava, Iaşi şi Bucureşti. În plus, compania are filiale internaţionale în Germania, Ungaria, Republica Moldova, Indonezia şi CoSo by AROBS în Olanda şi Belgia.

 

Structură acționariat

Acționari Procent
Voicu Oprean 100%
Sursa: Compania