Un start-up pe zi
Trei tineri au deschis un restaurant cu 160.000 de euro în Constanţa, iar 20% din investiţie vin prin Start-Up Nation
Meniul restaurantului cuprinde produse precum pâine cu maia, cozonaci, preparate de mic dejun, paste, pizza, salate sau supe.
Ioan Picu împreună cu fratele său şi un prieten din...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.