ZF Live. Gelu Dinu, cofondator Lam Events: Un bucătar câştigă în jur de 1.300 de euro, iar în funcţie de câte ore lucrează există şi bonusuri

Meniul pentru botez se situează la 55-60 de euro/persoană, meniul pentru nuntă costă 100-110 euro per persoană, iar cel pentru parastas costă 20-25 de euro per persoană. Businessul Lam...
Testează abonamentul ZF Corporate

Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.

Cere demo Abonează-te acum

După activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore

Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.

Logare
Am uitat parola

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.