Vlad Covaci şi Florin Bolohan au deschis un restaurant în plină pandemie. „Încă de la început a fost dedicat livrărilor“. Primele două restaurante Kicen, din zonele Unirii şi Cotroceni, au făcut anul trecut afaceri de 220.000 de lei

Vlad Covaci şi Florin Bolohan, doi antreprenori din HoReCa, au extins reţeaua de restaurante pe care au creat-o în urmă cu trei ani cu un al treilea local, în zona Pieţei Romane din...
Testează abonamentul ZF Corporate

Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.

Cere demo Abonează-te acum

După activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore

Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.

Logare
Am uitat parola

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.