Unu din 20 de restaurante, cafenele şi baruri din mediul urban a tras obloanele în ultimii patru ani. Pandemia, principalul motiv al „dispariţiei“. România are astăzi în mediul urban mai puţin de 15.000 de localuri HoReCa, cu 5% mai puţine decât în 2017

♦ Acest sector a fost printre cele mai afectate de pandemia de COVID-19, care a impus restricţii de mişcare şi care a închis temporar jucătorii din domeniu ♦ Criza sanitară,...
Testează abonamentul ZF Corporate

Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.

Cere demo Abonează-te acum

După activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore

Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.

Logare
Am uitat parola

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.