Carmen Gavrilescu, APSS: Salamul de Sibiu, făcut de un italian şi un neamţ, nu a fost niciodată produs la Sibiu şi este primul brand românesc care a trecut graniţele ţării

Salamul de Sibiu era produs la începutul secolului trecut de italianul Filippo Dozzi la Sinaia şi de neamţul Josef Teil la Mediaş, aceştia doi împărţind istoria de început a produsului,...
Testează abonamentul ZF Corporate

Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.

Cere demo Abonează-te acum

După activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore

Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.

Logare
Am uitat parola

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.