Avocaţii de la Reff & Asociaţii au asistat Halewood în procesul de vânzare al operaţiunilor către Alexandrion

4 apr 2018 Autor: Cristina Bellu

Georgiana Singurel, Partener Reff & Asociaţii

Reff şi Asociaţii, societatea de avocaţi reprezentând Deloitte Legal în România, a asistat Grupul Halewood în vânzarea operaţiunilor de producţie şi distribuţie a vinului către Alexandrion.

“Tranzacţia, care a fost negociată într-un termen scurt, de aproximativ două luni, a inclus o echipa multidisciplinară de avocaţi din echipele noastre specializate în M&A, concurenţă, şi drept imobiliar.”, a spus Georgiana Singurel, Partener Reff & Asociaţii, care a coordonat proiectul.

Din echipa implicată în proiect au mai făcut parte Diana Fejer, senior managing associate, Andrea Grigoraş, managing associate, Cezara Szakacs, managing associate şi Ioana Stanciu, senior associate.

Casa de avocatură a fost implicată în toate etapele tranzacţiei, respectiv structurare, negociere şi semnarea ofertelor de achiziţie şi a contractului de cesiune de părţi sociale, cesiune de creanţe ale acţionarilor şi cesiune de mărci şi licente, aspecte de dreptul concurenţei, cât şi în procesul de due diligence juridic realizat de cumpărător.

Cu o echipă de 73 de avocaţi, Reff & Asociaţii este una dintre cele mai mari societăţi de avocaţi din România şi una dintre cele mai active în asistarea clienţilor în tranzacţii complexe de fuziuni şi achiziţii, drept imobiliar, finanţări bancare şi tranzacţii cu portofolii de credite.

 

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 05.04.2018

Printeaza

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.